Web Analytics Made Easy - Statcounter

سهام  شرکت سرمایه گذاری گروه مالی سپهر صادرات در نماد " وسپهر ۱" دوشنبه هفته آینده، عرضه اولیه خواهد شد.

حجت اله صیدی، مدیر عامل بانک صادرات ایران در گفت و گو  با ایسنا، درباره برنامه های بانک صادرات ایران برای حمایت از سهام گروه مالی سپهر گفت: گروه مالی سپهر،  از مهمترین دارایی های بانک صادرات ایران است  و خود دارایی های با ارزشی دارد که شخصا معتقدم بخشی از ظرفیت های این شرکت به دلیل پروژه های در حال تکمیل آن  هنوز شناخته نشده و با تکمیل این پروژه ها، ارزش افزوده بسیار خوبی خواهد داشت‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گفته او گروه مالی سپهر صادرات،  سهام های بورسی و غیربورسی با ارزشی دارد و از آنجایی که سهام یک شرکت باید منعکس کننده ارزش واقعی دارایی های آن شرکت باشد، قطعا از سهام  گروه مالی سپهر ،حمایت جدی و بازارگردانی حرفه ای خواهیم کرد تا قیمت سهام در بازار تفاوت چندانی  با ارزش ذاتی‌اش  نداشته و کمتر از آن نباشد.

مدیر عامل بانک صادرات ایران همچنین در پاسخ به این سوال که برنامه های آتی گروه مالی سپهر  چیست، گفت: مسئولان گروه مالی، برنامه های آتی را اعلام کرده اند. آنچه ما از گروه مالی انتظار داریم، شناسایی ارزش واقعی دارایی ها و توسعه عملیات گروه  است.  اطمینان داریم که گروه مالی سپهر همچون گذشته،نقشی فعال در بازار سرمایه خواهد داشت و به مرور، ظرفیت ها و توانمندی هایش را به بازار اعلام می کند.

حجت اله صیدی همچنین در پاسخ به این سوال که با پول حاصل از عرضه اولیه سهام گروه مالی سپهر چه خواهید کرد، افزود:  این پول صد در صد صرف ثبات بازار، حمایت از سهام های بنیادی و باارزش و بازارگردانی سهام گروه مالی سپهر خواهد شد،  زیرا بانک صادرات ایران معتقد است که نظام بانکی از طریق تعامل با بازار سرمایه موفق تر عمل می‌کند. به عبارتی،  دو بال بازارهای مالی، یعنی بازار پول و بازار سرمایه باید با یکدیگر تعامل داشته باشند تا اقتصاد شکوفا شود. پس مانند گذشته ، همکاری بسیار نزدیکی با بازار سرمایه خواهیم داشت و وجوه حاصل از فروش سهام را  فقط و فقط صرف توسعه بازار سرمایه و حمایت از خود سهام کرده و یک ریال آن را از بازار خارج نخواهیم کرد.


مدیر عامل بانک صادرات ایران همچنین در پاسخ به این سوال که آیا توسعه گروه مالی سپهر صادرات با سیاست دولت و واحدهای نظارتی  مبنی بر خروج بانکها از بانکداری مغایرت ندارد،تصریح کرد: بنگاهداری به معنای داشتن شرکت تولیدی یا خدماتی است، در حالی که گروه 
مالی برای هر بانکی در درون زنجیره عملیات مالی آن بانک تعریف می شود و مثل صرافی، کارگزاری، بیمه و تامین سرمایه از اجزای مهم این زنجیره ارزش است.
صیدی با اشاره به این مطلب که بانک ها در جریان اخذ سپرده و تسهیلات دهی، گاهی چاره ای جز تملک سهام های وثیقه و شرکت های دایر ندارند، افزود: هر شرکت یا سهامی که طی این فرایند تملیک می شود،  باید به گروه های مالی داده شود و لذا   این که روزی فرا رسد که بانکها هیچ سهامی نداشته باشند،  در عالم واقع امکانپذیر نیست؛ مگر آن که بانک ها از وصول مطالباتشان منع شوند که این هم نشدنی و  خود  دلیلی بر ضرورت  تملکات بانک ها از طریق گروه های مالی است.

وی در پاسخ به این پرسش که فکر می کنید سهام گروه مالی سپهر صادرات" وسپهر" در عرضه اولیه چه قیمتی بخورد، گفت: ما به نظرات کارشناسی کارشناسان و مدیران محترم فرابورس، بازار سرمایه و فعالان بورس احترام می گذاریم . بنده فکر می کنم قیمت تعیین شده، قیمتی است که می توانست بر اساس کارشناسی و متناسب با ارزش خالص دارایی ها قیمت گذاری شود. بنابراین اجازه بدهیم که قیمت های بعدی را خود بازار، مکانیسم عرضه و تقاضا و همین طور اطلاعاتی که گروه مالی سپهر بر اثر گذشت زمان و  فعلیت بخشیدن به ظرفیت هایش به بازار می دهد،  منتشر کند و  در قیمت سهام  اثر بگذارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: عرضه سهام اولیه گروه مالی سپهر صادرات سهام گروه مالی سپهر بانک صادرات ایران بازار سرمایه دارایی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۲۶۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

در پایان معاملات روز سه‌شنبه، دماسنج اصلی تالار شیشه‌ای با افت ۰.۳۴ درصدی، معادل هفت هزار و ۶۴۸ واحد از ارتفاع این شاخص، در سطح دو میلیون و ۲۳۱ هزار واحدی قرار گرفت.

به گزارش تجارت نیوز، کاهش ارتفاع نماگر اصلی تالار شیشه‌ای در حالی اتفاق افتاد که شاخص هم‌وزن به عنوان نشان‌دهنده روند عمومی قیمت شرکت‌های کوچک و متوسط، عملکردی موازی به ثبت رساند. شاخص هم‌وزن نیز با افت ۰.۳۷ درصدی (معادل دو هزار و ۷۶۰ واحد) تا پله ۷۴۱ هزار و ۳۴۴ واحدی پایین رفت.

معاملات بورس تهران در آینه آمار و ارقام

تابلو بورس اوراق بهادار تهران، ارزش معاملات خرد (سهام، حق تقدم) را در روز سه‌شنبه، دو هزار و ۹۵۷ میلیارد تومان نشان می‌داد. گفتنی است تابلو بورس اوراق بهادار تهران، حجم معاملات این روز هفته را نیز ۶ میلیارد و ۵۰۰ میلیون برگه سهم نشان می‌دهد.

همچنین بررسی آمار مالکیت افراد حقیقی در این روز حکایت از خروج سرمایه آن‌ها از بازار سهام دارد. شاخص ورود و خروج سرمایه حقیقی در پایان معاملات روز سه‌شنبه بورس، خبر از خروج ۱۴۷.۷ میلیارد تومانی پول حقیقی از سهام، حق تقدم می‌دهد.

پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳

بورس تهران با حفظ شرایط رکودی و قامت سرخ خود به استقبال آخرین روز هفته سوم اردیبهشت‌ماه می‌رود. حمایت شاخص کل در محدوده دو میلیون و ۲۳۰ هزار واحد در جریان معاملات روز چهارشنبه محک خواهد خورد. از همین رو، احتمال دارد سفارش‌های خرید روی این حمایت، از فشار عرضه‌ها در روز چهارشنبه بکاهند.

اگرچه سرمایه‌گذاران پیش از این چشم‌انتظار بازگشت شاخص و شکسته شدن مقاومت آن بودند و نوسان قیمت‌ها روی تابلو روی حمایت، دلیل کافی برای ورود به سهام به آن‌ها نمی‌دهد.

تداوم رشد قیمت دلار حواله، اما از جمله معدود دلخوشی‌های این روز‌های سهامداران است. همان‌گونه که در نمودار زیر مشخص است، سیر صعودی دلار نیمایی در روز‌های گذشته از سر گرفته شده است.

در حال حاضر نرخ فروش دلار نیم، با رشد ۱۸۲ تومانی نسبت به روز گذشته در ارتفاع ۴۱ هزار و ۸۱۴ تومانی قرار گرفته است. گرچه رفتار قیمت‌های روی تابلو معاملات در این هفته نشان داده است بازار به این روند توجه زیادی ندارد.

در نهایت می‌توان گفت، بازار و اهالی آن چشم‌انتظار تحول بنیادین رویکرد نهاد‌ها در قبال تولید و شرکت‌های تولیدی هستند. برخی از این اتفاقات در اختیار بورسی‌ها نیست و به سیاست‌های دولت و بانک مرکزی وابسته است. تصمیماتی از قبیل اصلاح سیاست‌های ارزی دولت و کاهش گپ میان دلار نیما و دلار آزاد، سیاست اتخاذی بانک مرکزی در قبال نرخ بهره و سیاست‌های پولی در این زمره قرار می‌گیرند.

برخی از تصمیمات نیز مستقیماً با نرخ‌گذاری صنایع و شرکت‌ها مرتبط است؛ در این بخش نیز بازار نیازمند اصلاح و بهبود تصمیم‌گیری‌هاست. روند معاملات به‌وضوح نشان می‌دهد رمقی برای خریداران و فروشندگان باقی نمانده است. در شرایط فعلی بازار نیازمند پمپاژ اخبار مثبت و تحول رویکرد اتخاذشده در قبال بخش تولید و صنایع است.

از این رو در راستای پیش بینی بورس چهارشنبه، می‌توان انتظار داشت در نبود این اتفاق، روند نوسانی بازار ادامه یابد و ارزش معاملات رشد چندانی پیدا نکند.

دیگر خبرها

  • تشکیل کارگروه تأمین مالی برای استفاده بهینه از بازار سرمایه
  • سپرده بلندمدت دارایی‌های پرسپولیس در بانک شهر
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • مالیات و کاهش قیمت طلا علت اعتصاب زرگران اردبیلی
  • آیا سرمایه‌گذاری همان پس‌انداز است؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • مدل جدید اعتبار سنجی بانک ها برای دریافت وام ؛ خلافی خودرو هم تاثیرگذار شد؟
  • افزایش شرکت های بورسی در کرمانشاه
  • مدیرعامل فصل آینده پرسپولیس تعیین شد